After dip vakantie tip: Wat te doen met gemaakte foto’s?

Klik, klik, klik... Zoveel foto's maak je op vakantie en wat doe jij er vervolgens mee? Vaak krijgen we de vraag wat we nu eigenlijk met die foto's doen? We zullen je wat tips geven in deze blog! We beginnen in ieder geval met afdrukken.   1. Digitaal fotoboek Van iedere, maar dan ook iedere … Meer lezen over After dip vakantie tip: Wat te doen met gemaakte foto’s?

Advertenties

Zuid-Korea: Van gebakken varkensneus tot selfies (drie weken).

Oké 'moeten' is een groot woord, maar ik ga jullie er in ieder geval van overtuigen en toffe tips geven. Een land waar wij helemaal gek op zijn is Zuid-Korea. Een land waarbij je niet perse als eerste denkt bij vakantie of bovenaan je bucket-list staat. Toch ging ik er naar toe om te studeren … Meer lezen over Zuid-Korea: Van gebakken varkensneus tot selfies (drie weken).

Indonesië (Bandung): Tussen de rijst en aardbeien.

Bandung is een plaats, waar ongeveer twee miljoen mensen wonen. Bereikbaarheid. Bandung ligt ongeveer 4 uur met de trein vanuit Jakarta. Het is handig om de trein minimaal 5 dagen van te voren te boeken. Je moet namelijk een plaats reserveren. Er zijn verschillende klassen: - Economy (Ekonomi) Zonder airco en dit zijn (meestal zes … Meer lezen over Indonesië (Bandung): Tussen de rijst en aardbeien.