After dip vakantie tip: Wat te doen met gemaakte foto’s?

Klik, klik, klik… Zoveel foto’s maak je op vakantie en wat doe jij er vervolgens mee? Vaak krijgen we de vraag wat we nu eigenlijk met die foto’s doen? We zullen je wat tips geven in deze blog! We beginnen in ieder geval met afdrukken.

1. Digitaal fotoboek
Van iedere, maar dan ook iedere vakantie maken wij een digitaal fotoboek. Vakanties van meer dan 2 weken, wordt een groter boek dan een vakantie tot 2 weken. Waar bestellen wij deze? Wij zijn fan van Webprint! Echter wanneer je een aantal jaar geleden begonnen bent en je wil nu weer dezelfde grootte, dan moet je dat niet verwachten. Ze zijn namelijk over gestapt naar een andere leverancier en de grootte is ietwat aangepast. Wij vinden de kwaliteit van de boeken mooi, gemakkelijk selecteren en leuke symbolen kun je toevoegen!

img_5513.jpg

Tip: Vaak zijn hier einde van de maand kortingen, tot die tijd kun je de producten in je winkelmand laten staan.

IMG_5511

2. Poster aan de wand (70×70)
Er zijn altijd locaties in je huis wat je toch iets meer wil opvrolijken. Op deze plekken hebben wij een wanddecoratie van Hema fotoservice geplaatst. De prijs voor deze wanddecoratie is ongeveer 20 euro.

Tip: Je krijgt hier meestal korting via de app.

3. Wand foto van Acrylglas(40×40)
Normaliter bestellen wij de producten bij Webprint.nl. Echter hebben wij deze wand foto besteld bij Saal-digital. Via wanddecoratie en vervolgens Acrylglas. Wij zijn tevreden over dit product, echter had de website best even kunnen zeggen dat de foto niet helemaal duidelijk is als je je bril erbij opzet. Het is echter wel van kwaliteit en je bestelt dit gemakkelijk via de website. De prijs voor deze wanddecoratie is ongeveer 50 euro.

IMG_5510

Vaak krijg je nog een welkoms korting, dus zou het zeker een keer aanraden!

4. Plakboek
En het aller-aller-aller leukste is, het maken van een plakboek! Het is veel werk dat moeten we toegeven, maar als je dit eenmaal hebt. LEUK! En het leukste is, wat je wellicht vroeger ook deed: alle bewaren wat je tegenkomt (tickets, kaarten, mondkapjes etc…) Mocht je hier tips voor nodig hebben, laat het ons weten.

Ennn.. wat doen jullie met je foto’s of spullen die je meeneemt? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: